Hayvanlar için doğaya yem bırakıldı

TAKİP ET

Hayvanlar için doğaya yem bırakıldı, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kış ayları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

Reklam
Reklam

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle doğada yem bulmakta güçlük çeken hayvanlar için Ünye Belediyesi ve Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Asarkaya Kent Ormanı'a canlılar içim yem bırakıldı. Kış ayının sokak hayvanları için zor şartlar altında geçtiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kar yağışı ve soğuklarla beraber doğal hayatı da düşünüyoruz. Yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar ve yaban hayvanları için Asarkaya Kent Ormanımıza yem bıraktık dedi.

Beslemeye ayrıca, Ünye Orman İşletme Müdürü Ömer Akça da katıldı.




Hayvanlar için doğaya yem bırakıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Hayvanlar için doğaya yem bırakıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)