Hayrabolu'da "Kümes Hayvanları" festivali

TAKİP ET

Hayrabolu'da "Kümes Hayvanları" festivali, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, "Kümes Hayvanları Festivali" ilginç görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Hayrabolu Belediyesi ev sahipliğinde kapalı pazar yerinde gerçekleşen festivalde, binlerce güvercin ve süs tavukları görücüye çıktı. Hayrabolu Kürklü ve Kanatlı Hayvan Severler Derneği Başkanı Ramazan Öveç yaptığı açıklamada, festivale Trakya’nın il ve ilçelerinden gelen kuşseverlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Festivale Belediye Başkan Vekili Ramazan Kemal Kurt ve Başkan Yardımcısı Şakir Tasar ve kuşseverler katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hayrabolu’da "Kümes Hayvanları" festivali" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Hayrabolu’da "Kümes Hayvanları" festivali başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.