Hayati İnanç'tan 'Nesl-i Şahane' konferansı

Hayati İnanç'tan 'Nesl-i Şahane' konferansı, başlıklı haberin detayında; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde desteklenen, Adıyaman Belediyesi'nin de paydaşı olduğu 'Nesl-i Şahane Projesi' çerçevesinde Adıyamanlılarla buluşan Hayati İnanç, kendisini dinlemek için salonu dolduranlara muhteşem bir konferans verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle, Adıyaman Belediyesi ile Yeşilay Şube Başkanlığı ve Adıyaman Üniversitesi tarafından Adıyaman’a davet edilen Yazar-Avukat ve TRT Program Sunucusu Hayati İnanç, Adıyamanlılarla buluştu.

Adıyaman Üniversitesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Nesl-i Şahane Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen konferansa Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, Yeşilay Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel, Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Efkan Ketenci ile vatandaşlar katıldı. Ücretsiz olan ve yoğun ilgi gören konferansta salonu tıklım tıklım dolduran Adıyamanlılar, salon dışında kurulan dev ekranda programı takip etti.

Programa sonunda Vali Mahmut Çuhadar, Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç ile Yeşilay Şube Başkanı Hakan Özöncel, Hayati İnanç’a teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hayati İnanç’tan ‘Nesl-i Şahane’ konferansı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Hayati İnanç’tan ‘Nesl-i Şahane’ konferansı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.