"Hayata Renk Verelim" projesinde 270 öğrenciye eğitim verildi

"Hayata Renk Verelim" projesinde 270 öğrenciye eğitim verildi, başlıklı haberin detayında; Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Hayata Renk Verelim" projesi kapsamında 270 öğrenciye eğitim verildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. koordinesinde gerçekleştirilen Hayata Renk Verelim 2022 sosyal sorumluluk projesi faaliyetleri kapsamında Bilgilendirme-Bilinçlendirme etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ İlkokulu, Yıldırım Beyazıt İlkokulu ve Şehit Uğur Yıldız İlkokulunda eğitim görmekte olan öğrencilere Temel Güvenlik Kuralları, Güvenli İnternet Kullanımı, Polislik Meslek Tanıtımı, Çevre, Doğa ve Hayvan Sevgisi ve Temel Trafik Bilgileri gibi konularda sunumlar yapıldı. Emniyet kemeri eğitimini destekleyici simülasyon kullanılarak hazırlanan trafik videoları öğrencilere izlettirilerek emniyet kemeri takmanın önemi anlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin eşi Aliye Denizci'nin de katıldığı etkinlikler sonrasında 270 öğrenciye okuma seti, boyama kitabı, kalem seti, minik polis kimlik kartı, not defteri, etiket gibi kırtasiye malzemesi ve ahşap oyun setleri hediye edildi.

Eğitimlerin il merkezi ve ilçelerinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.




Hayata Renk Verelim projesinde 270 öğrenciye eğitim verildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 19.03.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Hayata Renk Verelim projesinde 270 öğrenciye eğitim verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)