Havran'ın tarihi konakları ili görüyor

TAKİP ET

Havran'ın tarihi konakları ili görüyor, başlıklı haberin detayında; Hafta sonu bölgede gerçekleştirilen AK Parti Bölge toplantısına katılan katılımcılar Havran ilçesinde restorasyon sonrasında turizme hizmet vermeye başlayan tarihi konakları gezdiler.

Reklam
Reklam

Havran Belediyesi öncülüğünde yapılan çalışmalar ile ilçe tarihinde büyük yer tutan iki konak restore edilerek bölge turizmine hizmet etmeye başladı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy “Bugün ilçemizde Hocazade Konağı Kent Müzesinde ve yeni restorasyonu tamamlanan Terzizade Konağında ülkemizin değişik İl ve ilçelerinden gelen belediye başkanlarını ve ayrıca bakan ve büyükşehir belediye başkanlarının eşlerini ğırlama fırsatını bulduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Havran’ın tarihi konakları ili görüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Havran’ın tarihi konakları ili görüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.