Hatay'da uyuşturucu operasyonu

Hatay'da uyuşturucu operasyonu, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 3 bin 402 adet captagon ve bin 800 dolar ele geçirildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Reyhanlı'da bir ikamette yapılan operasyonda 3 bin 402 adet captagon ve bin 800 Amerikan Doları ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak K.C. gözaltına alındı.




Hatay'da uyuşturucu operasyonu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Hatay'da uyuşturucu operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)