Hatay'da bir otomobilde 214 gram metamfetamin ele geçirildi

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Hatay'da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilin direksiyonun altına gizlenmiş 214.17 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince durdurulan bir otomobilde bulunan 214.17 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet cam aparat ele geçirildi. Otomobilde bulunan H.S. ve M.A. isimli şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Hatay’da bir otomobilde 214 gram metamfetamin ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Hatay’da bir otomobilde 214 gram metamfetamin ele geçirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.