Hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktora gözaltı

TAKİP ET

Hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktora gözaltı, başlıklı haberin detayında; Bursa'da ameliyat olacak bir hastasından 15 bin lira para istediği öne sürülen Kap Damar Cerrahisi Uzmanı Profesör Doktor polis tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi’nde görevli Profesör Doktor T.T.; iddiaya göre bir hastasından ameliyat için 15 bin TL istedi. Hastanın polise şikayeti üzerine ekipler hastanede görevli doktora suç üstü yaptılar.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan doktor ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü.

Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktora gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktora gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.