Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü

TAKİP ET

Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü başıklıklı son dakika haberinde; İtalya'da hastanede tedavi gören çocuklarla ilgilenen Örümcek Adam kıyafetli 27 yaşındaki Mattia Villardita, bugün Papa Fransis ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam


İtalya’da hastanede tedavi gören çocuklarla ilgilenen Örümcek Adam kıyafetli 27 yaşındaki Mattia Villardita, bugün Papa Fransis ile bir araya geldi. Papa tarafından çarşamba günleri düzenlenen oturuma Örümcek Adam kıyafeti ile katılan Villardita, Papa’ya Örümcek Adam maskesi hediye etti. Villardita, “Gerçek kahramanların hastanelerde mücadele eden çocuklar. O maskenin ardından çocukların ve ailelerinin acılarına şahit oluyorum, bu nedenle Papa’ya sembolik bir hediye vermeyi istedim” ifadelerini kullandı. Villardita ayrıca, Papa’nın kendisine girişiminden dolayı teşekkür ettiğini açıkladı.

Villardita’nın hastanelerin çocuk bölümleri için oluşturduğu "Hastanedeki Süper Kahramanlar" girişimi geçtiğimiz yıl İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Matteralla tarafından ödüle layık görülmüştü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.