Hanönü'nde 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı

TAKİP ET

Hanönü'nde 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde "15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Reklam
Reklam

Kastamonu’nun Hanönü ilçesine bağlı Bağdere köyünde "15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü" dolayısıyla kadın çiftçi Hülya Yıldırım’ın çilek bahçesinde etkinlik düzenlendi. Hanönü kaymakamı Emrah Bütün, "Her alanda olduğu kadar tarımsal faaliyetlerde kadınlar büyük bir paya sahiptir" dedi. Kaymakam Bütün, tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer katan çiftçi kadınların 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutladı. Etkinliğe; Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Burak Eminoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mesut Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Bayhan ve çiftçiler katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hanönü’nde 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Hanönü’nde 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.