Handikaplı Erciyes 3 Bant Bilardo turnuvası sona erdi

TAKİP ET

Handikaplı Erciyes 3 Bant Bilardo turnuvası sona erdi başıklıklı son dakika haberinde; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Handikaplı 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Reklam
Reklam

14 - 19 Haziran 2021 tarihleri arasında Paşa Bilardo salonunda düzenlenen müsabakalarda sporcular İl Birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından 1. Neşet Sağlam, 2. Tuncay Türkan, 3. Atılla Sığır ve 4. İbrahim Kırbaş oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan kabakçı; müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Handikaplı Erciyes 3 Bant Bilardo turnuvası sona erdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Handikaplı Erciyes 3 Bant Bilardo turnuvası sona erdi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.