Hançer Kanyonunda sonbahar şöleni

TAKİP ET

Hançer Kanyonunda sonbahar şöleni, başlıklı haberin detayında; Adana'nın Saimbeyli ilçesinden Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine kadar 18 kilometre uzunluğundaki doğa tutkunlarının rotasında yer alan Hançer Kanyonu sonbaharda renk cümbüşü ile görenleri kendine hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Saimbeyli Orman İşletme Müdürü Ayhan Uyaroğlu’nun objektifine yansıyan Hançer Kanyonundaki sonbahar manzaraları ise sosyal medyada beğeni aldı. Saimbeyli’den başlayarak Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine kadar uzanan doğa harikası kanyon yazın yeşilin tonları ile doğa tutkunlarını ağırlarken sonbaharda yeşilden sarıya, kahverengine uzanan manzara görenleri kendine

Ayhan Uyaroğlu, “Eko Turizm Parkuru” seyir noktası keşfi için yaptığı çalışmada kanyonun zirve noktasından çektiği fotoğraflar ile doğa tutkunlarından tam not aldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hançer Kanyonunda sonbahar şöleni" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Hançer Kanyonunda sonbahar şöleni başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.