Halk otobüsü şoförü bulduğu 240 bin lira değerindeki altınları hiç düşünmeden sahibine teslim etti

Halk otobüsü şoförü bulduğu 240 bin lira değerindeki altınları hiç düşünmeden sahibine teslim etti, başlıklı haberin detayında; Elazığ'da bir halk otobüsü şoförü, bulduğu 240 bin lira değerindeki 40 altını örnek bir davranış göstererek sahibine teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, Yazıkonak Belediyesinde görevli halk otobüsü şoförü Kadir Köktaş, bir vatandaşın ev almak için biriktirdiği 240 bin TL değerindeki 40 altını buldu. Köktaş, altınları alarak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı'nın yanında gitti. Çadırcı ve ekibi parasını kaybeden vatandaşı bularak teslim etti.

Gerçekte örnek bir davranış olduğunu aktaran Başkan Çadırcı, Köktaş'ın ödüllendireceğini dile getirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen altın sahibi, Umudumu yitirmiştim ancak beni arayıp bulduklarını söylediklerinde gerçekten çok mutlu oldum. Başkanımıza ve halk otobüsü şoförlerine bu güzel hassas davranışları için teşekkürü borç bilirim. Başkan Çadırcı ve şoförün yapmış olduğu bu güzel davranıştan dolayı kendilerine teşekkür ederim dedi.

Kadir Köktaş ise Bulduğumuz büyük bir meblağdı. Ancak çocuklarımıza asla haram yedirmemeyi ilke edindik. Hamdolsun bu altınları Belediye Başkanımız Hatif Çadırcıya ulaştırarak onun vasıtasıyla altınlarını kaybeden vatandaşımızın bulunarak altınlarının teslim edilmesine biz de çok mutlu olduk ifadelerini kullandı.




Halk otobüsü şoförü bulduğu 240 bin lira değerindeki altınları hiç düşünmeden sahibine teslim etti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Halk otobüsü şoförü bulduğu 240 bin lira değerindeki altınları hiç düşünmeden sahibine teslim etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)