Hakkari'de "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık" eğitimi

TAKİP ET

Hakkari'de "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık" eğitimi, başlıklı haberin detayında; Hakkari Belediyesi tarafından "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık" eğitimi verildi.

Reklam
Reklam

Hakkari Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarla ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Hakkari Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda velilere "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık" eğitimi verildi.

İki uzman psikolog, bir sosyolog ve bir sosyal çalışmacı tarafından verilen eğitime AK Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek ile velililer katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hakkari’de "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık” eğitimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Hakkari’de "Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık” eğitimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.