Hakkari'de cadde ve sokaklar yıkandı

TAKİP ET

Hakkari'de cadde ve sokaklar yıkandı başıklıklı son dakika haberinde; Hakkari Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkadı.

Reklam
Reklam

Korona virüsle mücadele kapsamında il genelinde dezenfekte çalışmasına ağırlık veren Hakkari Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle kent merkezinde genel bir temizlik yaptı. Temizlik İşleri ile İtfaiye ekipleri, kısıtlamanın son gününde insan sirkülasyonun yoğun olduğu yerleri tazyikli suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cumhuriyet Caddesi’nde başlayan çalışmalar; Bulvar, Fatih Kışlası yolu ve Halife Devriş mahallelerinde devam etti.
İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, sadece kısıtlamada değil, program dahilinde tüm yolları tazyikli suyla yıkadıklarını belirttiler.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Hakkari’de cadde ve sokaklar yıkandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Hakkari’de cadde ve sokaklar yıkandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.