Hakkâri 4. Kar Festivali başlıyor

TAKİP ET

Hakkâri 4. Kar Festivali başlıyor, başlıklı haberin detayında; Hakkâri Valiliği ve Hakkâri Belediyesi Koordinasyonunda 4. Kar Festivali'nin yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Hakkâri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı(DAKA) işbirliği ile her sene yapılan 'Kar Festivali' Hakkari Valiliği ve belediye koordinasyonunda gerçekleştirilecek. Mergabütan Kayak Merkezinde bu sene dördüncüsü yapılacak olan festival, 5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Hakkâri'nin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması, İran ve Irak ülkelerine sınırı bulunan Hakkâri'nin bir turizm iline dönüşmesinin hedeflendiği festivalin ilk gününde spor yarışmaları, kayak gösterisi, Reng-i Hakkâri, Aydın Aydın ve Gece Yolcuları konserleri yer alacak. Festivalin ikinci gününde ise spor yarışmalarının ödül töreni, yerel yarışmalar, yerel grupların sahnesi, Reng-i Hakkâri sahnesi, Yılmaz Erdoğan ile söyleşi ve Mustafa Erdoğan yönetiminde Anadolu Ateşi gösterisi yer alacak.




Hakkâri 4. Kar Festivali başlıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Hakkâri 4. Kar Festivali başlıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)