Gürsu'da Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Gürsu'da Mevlid Kandili'nin maneviyatı paylaşıldı, başlıklı haberin detayında; Gürsu Belediyesi'nce düzenlenen Mevlid Kandili Programı, Gürsulular'a maneviyat dolu saatler yaşattı.

Reklam
Reklam

Prof.Dr. Mustafa Karataş, Şair-Yazar Ali Öztürk ve Kuran’ı Kerim güzel okuma dünya birincisi Mehmet Bilir’in katılımıyla gerçekleştirilen program, duygu dolu anlara sahne oldu. Programda konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in yeryüzüne teşriflerinin yıldönümü olan bu mübarek gecenin, milletimiz ve tüm İslam Alemi için hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu mübarek gecede, gönlümüzden geçen tüm dualarımızın kabul olmasını dilerim. Hak, hukuk, adalet, ilim, merhamet, erdem, güzel ahlak gibi İnsanı insan yapan bütün değerlerin hayat bulduğu Peygamber Efendimiz’in hayatı hepimiz için elbette ki en iyi rehberdir. Bütün insanlığın rehberi olan Hz. Muhammed’in (s.a.v.)ahlaki değerleri ve erdemleriyle yetişecek nesillerin oluşturacağı toplumlar huzuru yaşayacaktır. Bu mübarek gecenin hepimizin böyle yaşamasına vesile olmasını temenni ederim” dedi.

 

Gürsu protokolü, meclis üyeleri ve halkın yoğun katılımıyla Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda; huzur, birlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren Mevlid Kandili’nin maneviyatı paylaşıldı.

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Gürsu’da Mevlid Kandili’nin maneviyatı paylaşıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Gürsu’da Mevlid Kandili’nin maneviyatı paylaşıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.