Günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, kadavra köpeği ile aranıyor

TAKİP ET

Günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, kadavra köpeği ile aranıyor başıklıklı son dakika haberinde; Kastamonu'nun Küre ilçesinde 27 gündür haber alınamayan yaşlı adamı arama çalışmaları, kadavra köpeğinin de katılımıyla sürüyor.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Topçu köyünde 27 gündür haber alınamayan 69 yaşındaki Hüseyin Kök’ü arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarına Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, Jandarma Komando ve Jandarma Asayiş Timleri ile kadavra köpeği Romeo da katılıyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, kadavra köpeği ile aranıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, kadavra köpeği ile aranıyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.