☰
✕

Güngören'de 4 kişinin öldüğü yangına ilişkin 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güngören'de 4 kişinin öldüğü yangına ilişkin 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, başlıklı haberin detayında; Güngören'deki tekstil imalathanesinde çıkan ve yabancı uyruklu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Güngören'deki bir tekstil imalathanesinde 11 Şubat günü öğle saatlerinde meydana gelen yangında yabancı uyruklu 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Olaya ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.




Güngören'de 4 kişinin öldüğü yangına ilişkin 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Güngören'de 4 kişinin öldüğü yangına ilişkin 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)