Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman olup Ayşe ismini aldı

TAKİP ET

Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman olup Ayşe ismini aldı, başlıklı haberin detayında; Güney Kore vatandaşı Yoonsun Ya, Elazığ Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

Reklam
Reklam

Yaptığı araştırmalar sonucunda Müslüman olmak istediğini belirterek Elazığ İl Müftülüğüne başvuran Güney Kore vatandaşı Yoonsun Ya için ihtida merasimi düzenlendi. İl Müftüsü Selami Aydın rehberliğinde düzenlenen merasimde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan Ya, Ayşe ismini aldı. İslam dininin temel esaslarına dair bilgiler paylaşan İl Müftüsü Aydın, Ayşe’ye ’İhtida Belgesi’ ile birlikte Kur’an-ı Kerim, ilmihal ve çeşitli kitaplar hediye etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman olup Ayşe ismini aldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman olup Ayşe ismini aldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.