Güneş açtı, Bursalılar çarşıya akın etti - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Güneş açtı, Bursalılar çarşıya akın etti, başlıklı haberin detayında; Bursa'da yağmurlu günlerin ardından güneşin açmasıyla vatandaşlar çarşıya akın etti.

Reklam
Reklam

Bugün günlük güneşlik yazdan kalma bir havanın hakim olduğu Bursa’da vatandaşlar güzel havanın tadını çıkardı. 4 gündür aralıklarla yağmura teslim olan Bursa’da güneşin açmasını fırsat bilen vatandaşlar kendilerine sokağa attı. Parklar dolup taşarken, birçok vatandaş ise alışveriş için çarşıya çıktı. Pazar yerleri de bu hareketlilikten nasibini alırken, hem vatandaşların, hem de esnafın yüzü güldü.

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Güneş açtı, Bursalılar çarşıya akın etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Güneş açtı, Bursalılar çarşıya akın etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.