Gülerek fotoğraf paylaşan sağlık çalışanı sosyal medyada tepki çekti

TAKİP ET

Geçen hafta sağlık çalışanı olduğu ve koronavirüs ile mücadele eden ekipten biri olduğu için kendisi ile gurur duyduğunu söyleyen İngiliz sağlık çalışanı Laura Heath, büyük bir takdir toplamıştı. Laura, mesai başında bir fotoğraf paylaştı. Takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları kendisini makyajlı olduğu için yerden yere vurdu.

Reklam
Reklam

Koronavirüsün etkili olduğu İngiltere'de sağlık görevlisi olarak çalışan genç kadının ambulas arkasında çektiği fotoğrafa çoğu kişi olumlu yorum yaptı. Ancak genç çalışana çoğu kişi , böyle hassas bir dönemde mesai başında makyaj yaptığı için kendisini eleştirdiler.

Kendisi gibi sağlık çalışanı olduklarını söyleyen bazı kadın kullanıcılar ise kendisine, "İnsanlar virüsten dolayı hayatlarını kaybederken sen bir sağlık çalışanı olarak beğeni almak için makyaj yapıp hiç bir şey olmamış gibi gülerek fotoğraf paylaşıyorsun, meslektaşın olduğum için utanıyorum" gibi ağır eleştirilerde bulundu.

Laura ise kendisini eleştirenlerin kendisini kıskandıklarını hatta bazılarının insanların kendisinin yüzünden öldüğünü söyleyecek kadar ağır eleştirilerde bulunduklarını söyledi. İnsanların yaptığı acımasız yorumları okuyunca ruh sağlığının bozulmaya başladığını söyleyen Laura, kadınlar için rol model olmak istediği için bu şekilde fotoğraf paylaştığını söyledi.