Grup İmera Nevşehir'de sahneye çıkacak

Grup İmera Nevşehir'de sahneye çıkacak, başlıklı haberin detayında; Sevilen müzik grubu İmera, 19 Mart Cumartesi akşamı Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde sahne alacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehirlilerin büyük ilgi gösterdikleri ve konser, söyleşi, fuar ve tiyatro etkinlikleri ile binlerce Nevşehirliyi Türkiye'nin sevilen şair, yazar ve sanatçılarıyla buluşturan etkinliğin bu hafta sonu konuğu Grup İmera olacak. 19 Mart 2022 Cumartesi akşamı saat 19.30'da Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenecek olan ücretsiz halk konserine vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.




Grup İmera Nevşehir'de sahneye çıkacak başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.03.2022 tarihinde MAGAZİN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. MAGAZİN haberleri kategorisinde yer alan Grup İmera Nevşehir'de sahneye çıkacak başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)