Gri kategoride aranan 2 terörist, Siirt'te etkisiz hale getirildi

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı, Siirt'te etkisiz hale getirilen teröristlerden ikisinin, gri kategoride aranan Nahide Timur ve Dilan İlhan olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada " Siirt'te etkisiz hale getirilen teröristlerden ikisinin, gri kategoride aranan Nahide Timur ve Dilan İlhan olduğu tespit edildi" ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt'teki Herekol Dağı'nda, biri sözde sorumlu, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini, böylece sözde karargahın çöktüğünü bildirdi. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"Herekol dağlarından JÖH ve PÖH'lerimizden haberler var, 5 terörist etkisiz hale getirildi. Birisi sözde Herekol sorumlusuydu. Ama en önemlisi Çemçe grubu yok edilmişti, şimdi de sözde Herekol karargahı çöktü."

GRİ LİSTEDE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise etkisiz hale getirilen 5 teröristten ikisinin gri kategoride arandığı açıklandı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Siirt'te etkisiz hale getirilen teröristlerden ikisinin, gri kategoride aranan Nahide Timur ve Dilan İlhan olduğu tespit edildi" ifadelerine yer verildi.