Gözütok'tan 15 Temmuz açıklaması

Gözütok'tan 15 Temmuz açıklaması, başlıklı haberin detayında; Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Doğu Anadolu Koordinatör Şube Başkanı İbrahim Gözütok, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5'nci yıldönümünde sert açıklamalarda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) sızmış Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup teröristlerce yapılmak İstenen darbeye Türk halkının “dur” dediğini hatırlatan Gözütok, “Tankların önüne set kuran, ülkemize ağır darbe vurmayı amaçlayan hain girişim esnasında şehit düşen vatan evlatlarına birkez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Acımız da öfkemiz de ilk gün ki gibi taze. Ülkemiz için farklı düşünceler içerisinde olanlar 15 Temmuz’u ve hainlerin başına nelerin geldiğini hiç unutmasınlar” dedi.

FETÖ’cü hainlerin ülkemize karşı ihanetinin gelecek nesillere de çok iyi anlatılması gerektiğini savunan Gözütok, bu anlamda 15 Temmuz’un milli gün ilan edilmesini de değerli bulduğunu ifade etti. Gözütok, “İhanet şebekesi hain FETÖ’nün katlettiği Aziz şehitlerimizin vefatı sene-i devriyesinde, bu ihaneti unutturmamak, 15 Temmuz’u canlı tutmak ve o gün yapılanları genç nesillere unutturmamak adına milli gün ilan edilmesini takdirle karşılıyor, bu mücadele günümüzü kutluyorum” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Gözütok’tan 15 Temmuz açıklaması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Gözütok’tan 15 Temmuz açıklaması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.