Göztepe, Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor
Göztepe, Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor, başlıklı haberin detayında; Göztepe, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı GZT Giresunspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Göztepe, 27 Şubat Pazar günü GZT Giresunspor'a konuk olacak. Çotanak Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak.
Karşılaşma öncesinde Göztepe'de hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu sabah saatlerinde Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde bir antrenman daha gerçekleştirdi. Teknik Direktör Nestor El Maestro yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ilk bölümde ısınma ve pas çalışması gerçekleştirdi. İkinci bölümde ise taktiksel çalışma yapılarak antrenman sona erdi.Göztepe, Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Göztepe, Giresunspor hazırlıklarını sürdürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)