Göz Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulü başladı

TAKİP ET

Göz Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulü başladı, başlıklı haberin detayında; Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dr. Öğr. Üyesi Ali Keleş hasta kabulüne başladı.

Reklam
Reklam

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eksik görülen Göz Hastalıkları Polikliniğinde Dr. Öğr. Üyesi Ali Keleş hasta kabulüne başladı. Daha öncede eksiklik görülen polikliniklerde doktorlar göreve başlarken, diğer eksik görülen yerlerde de doktorların göreve başlayacağı öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Göz Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulü başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Göz Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulü başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.