Gönen'de bir evde çıkan yangında yabancı uyruklu 6 kişi kurtarıldı

TAKİP ET

Gönen'de bir evde çıkan yangında yabancı uyruklu 6 kişi kurtarıldı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Gönen ilçesinde bir binada çıkan yangında evde bulunan yabancı uyruklu 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Gönen ilçesi Rüstem Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi üzerinde bulunan binanın dördüncü katında yangın çıktı. Evden dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ettiği sırada evde yaşayanların olduğunu fark etti. İtfaiye ekipleri yabancı uyruklu oldukları belirlenen 6 kişiyi kurtardı. Isıtıcıdan kaynaklandığı iddia edilen yangın ile ilgili inceleme başlatırken evin yangında kullanılamaz hale geldiği belirtildi.




Gönen'de bir evde çıkan yangında yabancı uyruklu 6 kişi kurtarıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Gönen'de bir evde çıkan yangında yabancı uyruklu 6 kişi kurtarıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)