Gölete düşen göçmenin cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Gölete düşen göçmenin cansız bedeni bulundu başıklıklı son dakika haberinde; Van'ın Çaldıran ilçesinde gölete düşen düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu.

Reklam
Reklam


Çaldıran ilçesindeki Sarıçimen Mahallesi’nde bulunan gölete bir düzensiz göçmenin düştüğü ihbarı üzerine bölgeye Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gölette AFAD Müdürlüğünden gelen dalgıçların yaptığı arama sonucunda düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Düzensiz göçmenin cenazesi sağlık ekiplerine teslim edilerek hastane morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Gölete düşen göçmenin cansız bedeni bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Gölete düşen göçmenin cansız bedeni bulundu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.