Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü kutlandı

Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü kutlandı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıl dönümü kutlandı.

Hükumet Konağı bahçesinde düzenlenen program Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumu sonrası program, şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, günün önemine binaen yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerle devam etti.

Programa, Kaymakam İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Toydaş, STK temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.




Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü kutlandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü kutlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)