Gölbaşı Belediyesinin öğrenci masası takdir topluyor

TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesinin öğrenci masası takdir topluyor, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'ın talimatıyla her yıl kurulan 'Öğrenci masası' bu yılda öğrencilere hizmet sundu.

Reklam
Reklam

Gölbaşı Belediyesinin, ‘Gurbette ilk gün zordur, gelin kolaylaştıralım’ sloganıyla hazırladığı öğrenci masası il dışından gelen öğrenci ve velileri tarafından takdir topluyor. İlçe otogarında kurulan öğrenci masasında, il dışından üniversiteye gelen öğrenci ve ailelerine ulaşım, konaklama, yönlendirme ve ilçe tanıtımı gibi konularda destek sağlanıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gölbaşı Belediyesinin öğrenci masası takdir topluyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Gölbaşı Belediyesinin öğrenci masası takdir topluyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.