Göktürk Tabiat Parkı'nda kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

TAKİP ET

Göktürk Tabiat Parkı'nda kartpostallık görüntüler ortaya çıktı, başlıklı haberin detayında; Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk Tabiat Parkı beyaza büründü. Havadan görüntülenen parkta, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası birçok ilçe beyaza büründü. Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk Tabiat Parkı'nda ise kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluştu. Göktürk Tabiat Parkı'nda ortaya çıkan eşsiz manzara havadan drone ile görüntülendi.




Göktürk Tabiat Parkı'nda kartpostallık görüntüler ortaya çıktı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Göktürk Tabiat Parkı'nda kartpostallık görüntüler ortaya çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)