Göcek Tüneli'nde trafik akışı durdu

TAKİP ET

Göcek Tüneli'nde trafik akışı durdu, başlıklı haberin detayında; Fethiye-Muğla karayolu Göcek Tüneli mevkiinde yolda oluşan buzlanma nedeniyle trafik akışı durdu.

Reklam
Reklam

Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipinin etkisini artırması nedeniyle Fethiye- Muğla karayolunda yol trafiğe kapandı. Kapanan yolları trafiğe açabilmek için gece saatlerinde başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmalarının bölgede ekipler tarafından devam ettiği görüntülendi. Buzlanma nedeniyle bölge trafik ekipleri tarafından Göcek Tüneli çıkışında tüm araç geçişlerinin durdurulmasının ardından kara yolları ve belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.




Göcek Tüneli'nde trafik akışı durdu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Göcek Tüneli'nde trafik akışı durdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)