Gizem Karaca mahsulleri topladı

TAKİP ET

Kimi sakin bir hayatı seçti kimisi sadece sezonluk gidiyor. İşte şehir hayatından sıkılıp soluğu doğada alan ünlü isimler...

Reklam
Reklam

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca evlendikten sonra İzmir'e yerleşti. Doğa ile iç içe bir yaşam tarzını benimseyen Karaca, evinin bahçesine sebze-meyve ekti. Karaca emeklerinin karşılığını aldı. Ünlü oyuncu topladığı mahsulleri sosyal medya hesabından paylaştı.

2011 Miss Turkey ikincisi Gizem Karaca kariyerine oyuncu olarak devam etti. Birbirinden başarılı projelerde yer alan Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturdu.

Evlendikten sonra eşiyle birlikte İzmir'e yerleşen güzel oyuncu hem kariyerine devam etti hem de doğa ile iç içe bir yaşam tercih etti.

Koronavirüs salgını sebebiyle pandemi sürecini evinde geçiren Karaca, kendisini bahçe işlerine verdi. Bu süreçte organik tarıma başlayan Karaca, bahçesine domates, biber, salatalık, soğan ve patlıcan ekti. Oyuncu, evinin bahçesinden topladığı mahsulleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Gizem Karaca'nın "Yeşil bir baş parmağım var" notunu düştüğü gönderileri takipçilerinden büyük ilgi gördü.