Gezici altın hırsızları Kahramanmaraş'ta yakalandı

TAKİP ET

Gezici altın hırsızları Kahramanmaraş'ta yakalandı, başlıklı haberin detayında; Gaziantep'te girdikleri iki ikametten 120 bin lira değerinde altın çaldıkları tespit edilen iki kadın Kahramanmaraş'ta yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Amirliği sivil ve resmi polis ekipleri, Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde şüpheli hareketler sergileyen iki kadını takibe aldı. Ş.Y. (29) ve G.Ö. (21) isimli kadınların kimlik sorgularında, Gaziantep’te 2 ikametten 120 bin lira değerinde altın çaldıkları belirlendi.

Kamera görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, ikişerli veya üçerli gruplar halinde gezen kadınların lüks giyimiyle dikkat çekmediklerini, tornavida ya da levye tarzı materyallerle hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

Girdikleri ikametten altın bulmadan çıkmayan kadınların hırsızlıktan hemen sonra ise kenti terk ettikleri ve aynı şehre uzun süre gelmedikleri anlaşıldı.

Gözaltına alınan iki kadın Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gezici altın hırsızları Kahramanmaraş’ta yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Gezici altın hırsızları Kahramanmaraş’ta yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.