GESKON, sportif faaliyetlere hız verecek
GESKON, sportif faaliyetlere hız verecek, başlıklı haberin detayında; Gençlik ve Spor Konfederasyonu, yeni dönemde sportif faaliyetlere hız verileceğini açıkladı.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet İhsan Şimşek, yaptığı açıklamada, GESKON olarak yeni dönem için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Güzel bir yaz dönemi geçirdik. 2021 yılının başından bu yana çalışmalarımız devam ediyor. Neler yaptığımızı gözden geçirdik. Yaz döneminde yeni çalışmalar hazırladık" dedi.
Tüm sportif faaliyetlere hız vereceklerini söyleyen Şimşek, "Yeni olimpiyat şampiyonlarının çıkması için, tüm spor alanlarında başarılarımızın artması için projeler hazırladık. İl teşkilatlarımız ile birlikte projelerimizi hayata geçireceğiz. Bizim için tüm spor dalları önemlidir. Gençlik ve gençliğin spora yönelmesi için, yeni başarılar için kurumlar ile ortak çalışacağız" diye konuştu.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"GESKON, sportif faaliyetlere hız verecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan GESKON, sportif faaliyetlere hız verecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.