Germencik'te tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak

TAKİP ET

Germencik'te tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak başıklıklı son dakika haberinde; Aydın'ın Germencik ilçesinde çevre için tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak.

Reklam
Reklam


Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan ile beraberindeki yetkililer çevre ve vatandaşlar için tehlike oluşturan metruk binalarda incelemelerde bulundu. Vatandaşların şikayeti üzerine uyuşturucu kullanımı başta olmak üzere çeşitli nedenlerle tehlike oluşturan binalar gerekli çalışmalar yapılarak yıkılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, "Başta uyuşturucu maddelerin kullanımı olmak üzere genel güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaları yerinde inceleyerek bunların yıkılması ve alınan tedbirlere ilişkin yetkililerden bilgi aldık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Germencik’te tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Germencik’te tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.