Gercüş'te gaziler günü kutlandı

TAKİP ET

Gercüş'te gaziler günü kutlandı, başlıklı haberin detayında; Batman'ın Gercüş ilçesinde, '19 Eylül Gaziler Günü' dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Reklam
Reklam

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene; Kaymakam Server Sinanoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi. Tören sonunda Gercüş Kaymakamı Sinanoğlu, gazileri makamda kabul ederek kendileri ile sohbet edip sorunlarını dinledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gercüş’te gaziler günü kutlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Gercüş’te gaziler günü kutlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.