Geniş Aile'nin parlak zekalı Saltuk'u, bakın şimdi nasıl görünüyor

TAKİP ET

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı liseli Saltuk karakteriyle izleyicinin gönlünü çalan Esvet Şahin'in bir de son haline bakın

Reklam
Reklam

Geniş Aile dizisinde Saltuk karakterine hayat veren genç oyuncu Esvet Şahin, pratik çözümleri ve yufka yüreğiyle, izleyicinin gözde karakterleri arasında yer alıyordu.

Zekai'nin en yakın arkadaşlarından birini canlandıran Şahin'in son hali ise görenleri şaşırttı. Uzun saç ve sakallarıyla dikkat çeken oyuncu, dizideki halinden oldukça farklı görünüyordu. Şimdilerde herhangi bir televizyon dizisinde yer almayan oyuncu, Instagram'ı oldukça aktif kullanıyor. Türkiye onu her ne kadar 'Geniş Aile' dizisiyle tanımış olsa da, aslında Esvet Şahin, birçok projede yer aldı. İstanbul doğumlu 28 yaşındaki oyuncu, liseden sonra Müjda Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı ve 2007 yılında Müjdat Gezen Tiyatrosu'na dahil oldu. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümünde okudu.

Esvet Şahin, Geniş Aile dizisinde Saltuk karakterini, Elde Var Hayat dizisinde Yetkin karakterini, Alemin Kralı dizisinde ise Furkan karakterini canlandırdı. Ayrıca Zaman Makinesi 1973, Taş Mektep ve Adab-ı Muaşeret gibi filmlerde oynadı.