Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan Şehit Göl'ün annesine telefon
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan Şehit Göl'ün annesine telefon, başlıklı haberin detayında; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.
2012 yılı Şubat ayında Mardin'de el yapımı patlayıcının imha edilirken infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün şehadetinin yıldönümü nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, şehidin annesi Hüsna Göl'ü telefon ile arayarak görüntülü görüştü. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, her zaman şehit ailelerinin emrinde olduklarını ifade ederken, anne Göl ise bu aramanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Şehit annesi Hüsna Göl, kendisine telefon eden Milletvekili Erol'a da teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken Milletvekili Erol ise Elazığ'a geldiği anda kendisini ziyaret edeceğini belirtti.Hüsna Göl, Benim duam her zaman seninle. Allah tüm hastalara şifa versin, hiç üzülme. Sen kendi sağlığına bak, bize yeterli dedi.Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan Şehit Göl'ün annesine telefon başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.02.2022 tarihinde POLİTİKA haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. POLİTİKA haberleri kategorisinde yer alan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan Şehit Göl'ün annesine telefon başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)