Gençlerden 4 madalya daha!

Gençlerden 4 madalya daha!, başlıklı haberin detayında; Türk taekwondocular, Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'da gençler kategorisinde 1'i altın 4 madalya daha kazandı.

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) Tarafından Arnavutluk'un Durres kentinde düzenlenen Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'da gençler kategorisinde ikinci gün müsabakaları yapıldı. Toplam 8 sıklette müsabakalar yapılırken, sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Genç kızlar +68 kiloda Zehra Begüm Kavukcuoğlu altın madalya kazanarak kürsünün en üst basamağına çıktı. 49 kiloda Elif Sude Akgül gümüş madalyanın sahibi olurken, aynı kiloda Hacer Akçay ve 55 kiloda Meryem Elif İyin bronz madalya kazandı. Madalya kazanan sporcular, tercihlerine göre bu yıl yapılacak Olimpik Kilo Kategorileri Avrupa Şampiyonası'na veya Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası'na kota hakkı elde etti.

Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası, yarın gençler ve yıldızlar kategorilerinde 4'er sıklette yapılacak müsabakalarla devam edecek.




Gençlerden 4 madalya daha! başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Gençlerden 4 madalya daha! başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)