Genç sporcunun feci ölümü bütün şehri yasa boğdu!

TAKİP ET

Antalya'da düzenlenen Kaya Tırmanış Şenliği'nde Dağcılık Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Cansu Nur Özkalp tırmandığı kayadan düşerek hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Antalya'da düzenlenen Kaya Tırmanış Şenliği'nde Dağcılık Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Cansu Nur Özkalp tırmandığı kayadan düşerek feci şekilde hayatına son verdi. Güvenlik önlemlerinin alınmadığı bu tırmanış esnasında oldukça fazla detay ortaya çıktı. Olay yerine gelen ekipler inceleme yaparken, sağlık ekipleri cansız bedeni araca koyarak olay yerinden uzaklaştılar. Bu tür sporlar yaparken hayata veda etmemek için güvenlik önlemleri alınmalı ve ne kadar profesyonel olursanız olun bu güvenlik önlemleri eşliğinde tırmanış yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde arkanızda bıraktıklarınızı bir hayli üzeceksiniz. 

OLİMPOS'TA DÜZENLENEN ŞENLİKTEN CENAZE ÇIKTI

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Olimpos'ta düzenlenen Kaya Tırmanış Şenliği'nde Dağcılık Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Cansu Nur Özkalp tırmandığı kayadan düşerek ağır şekilde yaralandı. Olay sonrasında tırmanışa katılan diğer dağcılar tarafından çağrılan ambulans tarafından Özkalp Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı Özkalp'in hastaneye kaldırıldığı esnada yaşamını kaybettiği öğrenildi. Olay ilgili olarak Kumluca Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olay nedeniyle Kaya Tırmanış Şenliği'ne ara verildi. Özkalp'in cenazesi ilk incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.