Genç kadının koronavirüs hastası annesine acı vedası, gözyaşlarına boğdu

TAKİP ET

Michelle Bennett isimli genç kadın, koronavirüs hastası annesine hastanede bulunan bir hemşirenin yardımıyla veda edebildi. CNN International'da olayı anlatan kadının sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan spiker de gözyaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

Ölümcül virüs aileleri birbirinden ayırıyor. Koronavüris salgınının ele geçirdiği ABD'deki birçok aile gibi, Michelle Bennett'a da, virüse yakalanan 75 yaşındaki annesi Carolann Christine Gann ile aynı yerde bulunamayacağı söylendi. CNN International yayınına katılan Bennzett o anları "Orada olamamak, annemin elini tutamamak... Çok çaresiz bir duygu, öylesine sinirli ve çaresiz hissetmekten geçen günleri hatırlıyorum" diyerek anlattı.

Ancak Washington'daki hastanede görevli bir hemşire, Bennett'ın annesine veda etmesini sağlamak için büyük bir sorumluluk aldı. CNN'e açıklamalarda bulunan Bennett, bir hemşirenin onu kişisel cep telefonundan aradığını ve annesinin soluk alış verişlerinin değiştiğini söyledi. Hemşire, genç kadına annesinin muhtemelen daha fazla yaşayamayacağını ifade etti.

Bennett'a "Telefonu yüzüne tutacağım, böylece onu sevdiğini söyleyebilir ve vedalaşabilirsin" diyen hemşire "Yalnız olmayacak, sonuna kadar onunla kalacağız" dedi. Hemşirenin annesinden uzakta olanı bu sözlerle rahatlatmaya çalışmasının ardından Bennett, hasta annesiyle FaceTime üzerinden konuştu ve vedalaştı. 

Annesine "Seni çok seviyorum" dediğini CNN canlı yayınında anlatan Bennett, annesi ile son dönemlerde tartışmalar yaşadıklarını ve aralarının bozuk olduğunu ancak hemşire sayesinde ona kendisini affettiğini söylediğini de anlattı. Bennett annesi ile son anlarını anlatırken CNN spikeri ise gözyaşlarını tutamadı. 

Spiker, "Kendi öz annem bile değil ancak kalbim seninle birlikte sıkıştı, çok üzgünüm" dedi. O duygusal anlar canlı yayına böyle yansıdı.