Genç izciler İsrafil deresini temizledi

Genç izciler İsrafil deresini temizledi, başlıklı haberin detayında; Denizli'de genç izciler farkındalık oluşturmak amacıyla ormanlık alanları temizlediler.

Denizli Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) gönüllüleri ile Denizli Asil Gençlik Spor ve İzcilik kulübü izcileri farkındalık ve çevre bilinci oluşturmak amacıyla bir araya geldi. Başkarcı Mahallesinde İsrafil deresi olarak bilinen bölgede orman yangınlarına neden olabilecek plastik, cam ve metal atıkları toplayarak geri dönüşüme kazandırdı. ÇEKUD Gönüllüleri, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Denizli’de çevre bilinci etkinliklerinin devam edeceğini, bu yıl daha çok fidan dikeceklerini ve yanan ormanların telafisi için hatıra ormanları oluşturacaklarını dile getirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Genç izciler İsrafil deresini temizledi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Genç izciler İsrafil deresini temizledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.