Geleceğin bilim insanlarına ziyaret

TAKİP ET

Geleceğin bilim insanlarına ziyaret, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek geleceğin bilim insanları ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasının ardından ildeki kurumları ziyaret etmeye devam eden Milli Eğitim Müdür Tamer Kırbaç, son olarak Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti. Burada okulda bulunan geleceğin bilim insanları ile buluşan Kırbaç, okulun tüm atölye ve dersliklerini de gezerek bilgi aldı. Okul Müdürü Kenan Göktepe ile birlikte sınıfları ziyaret eden Müdür Kırbaç, burada çocuklara çeşitli sorular sorarak cevap aradı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Geleceğin bilim insanlarına ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Geleceğin bilim insanlarına ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.