Gediz'de çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi

Gediz'de çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Gediz İlçesi Mehmetçik Ortaokulunda Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Sincap Çocuk A4 Sanat Topluluğu tarafından tiyatro gösterisi sergilendi.

Sincap Çocuk A4 Sanat Topluluğu tarafından sergilenen Ormanın Güzellikleri isimli tiyatro oyunu ilçede öğrenim gören 985 ilkokul öğrencisi tarafından ilgi ile izlendi.

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen oyunda, ormanların önemi, çevre temizliği, fidan dikimi ve ormanların faydaları konuları eğlenceli şekilde işlendi.

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü personeli çocuklarla böyle organizasyonlar ile bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu dile getirerek, Yarınlar onlara emanet, doğayı seven, ormanı koruyan ve kollayan nesiller yetişsin istiyoruz dediler.




Gediz'de çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Gediz'de çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)