Gazipaşa'da kanalizasyon çalışması

TAKİP ET

Gazipaşa'da kanalizasyon çalışması, başlıklı haberin detayında; Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Beyobası Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu çözüyor.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin eksiklerini tamamlıyor. ASAT Genel Müdürlüğü, Gazipaşa ilçesine bağlı Beyobası Mahallesi Hüllülü Sokak’ta 22 hanenin ihtiyacını karşılayacak olan kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor. Toplam uzunluğu 850 metre olacak kanalizasyon çalışmasının 300 metresinin imalatı tamamlandı. En kısa sürede bitirilmesi planlanan çalışmanın tamamlanmasıyla mahallenin kanalizasyon sorunu ortadan kalkmış olacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gazipaşa’da kanalizasyon çalışması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Gazipaşa’da kanalizasyon çalışması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.