Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ziyaret edildi

TAKİP ET

Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ziyaret edildi, başlıklı haberin detayında; Şırnak'ın Silopi İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler evlerinde ziyaret edildi.

Reklam
Reklam

Ziyaret esnasında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüsnü Öztürk, bu günün anlam ve önemine ötürü gaziler ile bir araya geldiğini belirtti. Ev ziyaretlerinden memnun kalan gaziler, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personellerine teşekkürlerini iletti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüsnü Öztürk; "Silopi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve ASDEP personelleri ile 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Silopi ilçesinde bulunan değerli gazilerimizin evlerinde ziyaret ettik. Ziyaret esnasında ASDEP personellerimiz, gerekli rehberlik, danışmanlık ve psikososyal destek hizmeti veriyor. Şehit yakınları ve gazilerimizin her zaman yanlarında olup, kapımız her daim açıktır" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ziyaret edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ziyaret edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.