Gaziemir Belediyesinde tasarruflu hizmet

TAKİP ET

Gaziemir Belediyesinde tasarruflu hizmet, başlıklı haberin detayında; Gaziemir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Makine İkmal Birimi, belediyeye ait 134 aracın tamir ve ağır bakımını yapıyor. Ekip, burada yaptığı bakımlar sayesinde belediyenin önemli oranda tasarruf yapmasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

Gaziemir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Makine İkmal Birimi’nde çalışan 19 personel, belediyeye ait tüm araçların teknik bakım, onarım, tamir ve ağır bakım işlemlerini yapıyor. Sadece yüzde 20’lik kısımda garantisi devam eden araçlar, yetkili servislere gönderiliyor. Bu hizmet sayesinde yaklaşık 2,5 yılda ortalama 2 milyon 500 bin liralık tasarruf yaptıklarını belirten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Burada arkadaşlar çok emek veriyorlar. Halkın bir kuruş parasını savurmamak için canla başla çalışıyorlar. Belediyemize ait tüm araçları burada tamir ettirip bakımlarını yapıyoruz. Dışarıdan bu hizmeti almaya kalksak fahiş fiyatlara mal olacak, kendi ekiplerimizle yapınca büyük tasarruf sağlıyoruz” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gaziemir Belediyesinde tasarruflu hizmet" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Gaziemir Belediyesinde tasarruflu hizmet başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.