Gaziantep'te sağanak etkili oldu

Gaziantep'te sağanak etkili oldu, başlıklı haberin detayında; Kurak geçen yaz döneminin ardından hava sıcaklıkların düşmeye başladığı Gaziantep'te, sağanak yağışlar etkili olmaya başladı.

23 Eylül Perşembe gününe kadar 29 dereceye kadar yükselen sıcaklıkların ölçüldüğü Gaziantep’te Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar 18 dereceye kadar düştü. Hava sıcaklıkların azaldığı kentte dün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlar başladı. zaman zaman yağan yağmurlar kentte etkili oluyor. Aniden bastıran yağmurlar nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu yollarda sürücüler de zor anlar yaşadı.

Kentteki yağışların Cumartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Gaziantep’te sağanak etkili oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Gaziantep’te sağanak etkili oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.